2018-08-24 05:47:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Fáradhatatlannak érzi ma magát

Napi horoszkóp augusztus 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll, az ön kapcsolatokat jelző területén. Nyitottá válik mindenre, szívesebben megy színházba, és nagyobb örömmel sportol is. Jó híreket kaphat, amelyek egy időre megalapozzák az anyagi biztonságát.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold és a Merkúr is támadásban van. Most nem számíthat komolyabb sikerekre, de amúgy is hétvége közeledik… Csak egy kicsit kell meghúzni azt a bizonyos nadrágszíjat, és a józan hasznosságot kellene szem előtt tartani.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Uralkodó bolygója és a Hold is a legjobb fényszöget veti az Ikrek jegyére. Most bárkivel sikerül megszerettetnie, elfogadtatnia magát. Sok alkalma adódik a flörtre is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Két lassan keringő bolygó is áll a komoly párkapcsolatokat jelző sorsterületen. Most olyan társra találhat, aki őszintén ragaszkodik önhöz. Kisebb utazást jeleznek a csillagok. Olyan emberekkel találkozik, akik segítségére lesznek a munkában, lelkiekben egyaránt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr szemben áll a Holddal, és ez érinti az Oroszlán jegyét. Családi problémákra hívja fel a figyelmet, talán azért, mert nem értenek egyet a kedvesével a gyermeknevelésben. Magánélete terén jó lehetőségeket jelez a Vénusz, amitől egész nap feldobott hangulatban lubickol. Komoly késztetést érez egy új kapcsolatra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap már a Szűz jegyében áll, a legjobb fényszögben az Uránusszal. Ön energikus lesz, és fáradhatatlannak érzi majd magát. Egyre újabb, megvalósítható ötlettel áll elő, ezért főnöke részéről pozitív változásokat tapasztal. Szakmai rátermettségét elismerik, és jobban adnak a véleményére.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz uralmi helyzetében áll a Mérleg jegyében, jó fényszögben a Holddal. Most nagy hatással lehet bárkire, családtagjaira, és idegenekre egyaránt. Nagy változtatásokat hajthat végre. Egy jó befektetésnek köszönhetően hosszú távra megoldhatja pénzügyi helyzetét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Majdnem minden bolygó a legjobb fényszögét veti a Skorpió jegyére. Itt az alkalom, hogy megmutassa csodálatos egyéniségét, egészen a művészi tevékenységig. Azért nem minden felhőtlen: egy közeli ismerőse visszaél a jóhiszeműségével. Ne vívódjék, inkább cselekedjék józan belátása szerint.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz áll az anyagi javakat jelző sorsterületen a legjobb fényszögben. Különösen szerencsés lehet a mai napon. Tárgyalásai a karrierjét erősítik. Egyedi ötleteit nagyra becsülik. Valaki megjelenik életében, ami örömmel tölti el.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Bak jegyéből kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Így meg tudja nyugtatni a munkatársait, alkalmazottai. Találkozik valakivel, aki "hasonló cipőben jár", és kölcsönösen szimpatikusak lesznek egymásnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha tenger mellett szeretné eltölteni a szabadságát, akkor az utolsó pillanatokban még sikerül befizetni egy utószezoni nyaralást. A Hold ma még különösen érzékennyé teszi, de holnapra minden rendbe fog jönni.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap nem lesz könnyű és laza. Lesznek válaszok, amelyekre még várnia kell, és lehet, hogy bizonyos kérdések megválaszolatlanok maradnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: